Frukostmöte hos Friskis & Svettis

24 jan 2019 07:30 − 09:15

Nytt år och nya möjligheter! Tillhör du en av de 33 % som avlagt något nyårslöfte eller ett mål för året? Det kanske inte kommer som en överraskning att ”börja träna” och ”äta mer hälsosamt” toppar listan över vanligaste nyårslöftet? Mycket forskning visar att motionera regelbundet reducerar risken för ohälsosam stress, utbrändhet samt hjärt- och kärlsjukdomar och allt fler arbetsplatser börjar se de positiva effekterna av såväl subventionerad friskvård som möjlighet att träna på arbetstid.

Skövde är känt för att vara en stad vars invånare generellt tycker om att röra på sig. Vi har vårt fantastiska friluftsområde på Billingen, som möjliggör motionsutövande året runt och i staden finns även flera olika träningscenter som erbjuder såväl gruppträning, gym, ordnar olika lopp för allmänheten och event. Flera av dessa aktörer kan vi stolt titulera som medlemmar i Näringslivsforum i Skövde.

Friskis & Svettis är en av föreningarna som varit medlemmar hos oss länge och den 24 januari bjuder Näringslivsforum i Skövde in till frukostmöte i deras nya lokaler.

För personerna bakom Friskis & Svettis i Skövde är det höga trycket på träning så här års, bara en av de utmaningar de stöter på. Hur driver man egentligen en verksamhet på daglig basis med nästan 2500 medlemmar, men där 99 % av personalen arbetar på frivillig basis? Hur är man en attraktiv arbetsgivare som motiverar sin personal att stanna kvar eller jobba på obekväma arbetstider utan att kunna erbjuda lön?

Om detta och mycket mer kommer verksamhetsledaren Ana Eriksson, Friskis & Svettis i Skövde att berätta mer om.

Och visst ja, nyårslöftet? Kom i något bekvämt så lovar Ana en uppmjukande start på dagen.

Välkomna!

Tid Torsdagen den 24 januari, kl 07.30-09.15
Plats Friskis & Svettis, Kaplansgatan 27, Skövde
Anmälan Anmälan via epost till  info@nlfskovde.se
Meddela om du önskar förtäring samt eventuella allergier!
Kostnad Ingen.
Arrangörer Näringslivsforum och Skövde kommun