Frukostmöte

07 sep 2016 07:30 − 08:30

Välkommen till höstens första traditionella frukostmöte i Magnolian

Följande företag presenterar sin verksamhet:

Wincent Marketing och Mats Wiktorsson
Wincent bildades när det var dags att ta nästa steg. Många års erfarenhet från marknadsavdelningar och byrå i olika befattningar har gett en helhetsbild av hur marknadsföring kan fungera. En bild som Wincent kommer att dela med uppdragsgivare som är redo för nästa steg. På marknaden ser vi behovet av ett flexibelt arbetssätt där Wincent jobbar i eller väldigt nära uppdragsgivarens verksamhet.
Läs mer på www.wincentmarketing.se

Appgradera med Alexander Karlsson
Vi skapar hemsidor och appar som kan höja ditt företag till en ny nivå. Med hjälp av en app kan din försäljning öka. Du kan bli lättare att hitta och du kan nå ut till dina kunder med ny information snabbt och smidigt. En app kan även användas internt i ditt företag, till exempel för att samla schema, nyheter och notifikationer på samma ställe för dina anställda. Möjligheterna är ändlösa!
Läs mer på www.appgradera.com

Smoofit och Johan Torstensson
Smoofit grundades 2013 av Johan Torstensson och Mikael Trieb. Med mångårig erfarenhet av professionell mjukvaruutveckling samt specialistkompetens inom inbyggda system, telekommunikation och signalbehandling kan Smoofit erbjuda tjänster inom ett brett område. Smoofit kan även gå in i intressanta samarbetsprojekt där vi tar en del av risken i form av utvecklingskostnad
Läs mer på www.smoofit.com

Tid Onsdagen den 7 september, kl. 07.30-08.30
Plats Gothia Science Park, Växthuset, Magnolian
Anmälan Anmäl dig till info@nlfskovde.se senast kl 12.00 den 5/9
Övrigt

Arrangeras av Näringslivsforum och Skövde kommun