Frukostmöte

10 nov 2016 07:30 − 08:30

På dagens frukostmöte presenterar följande företag sin verksamhet:

Airtime Sales, Ann-Sofie Persson
Airtime Sales är en sampaketering av TV3 och Kanal 5. Vårt gemensamma mål är att leverera Sveriges bästa annonspaket till dig. Vi har en pricksäker produkt som hjälper dig och ditt företag att hitta exakt rätt kunder.

Efectio AB, Johanna Stenerlöv
I Efectio AB är mitt mål att arbeta för att andra bolag ska få en effekt i sitt arbete. Att få vara med och göra skillnad och att se utvecklingen av både medarbetare och organisationer är en drivkraft för mig. Jag vänder mig till bolag och ledare/medarbetare med möjlighet att få stöd inom olika verksamhetsområden. Jag kan erbjuda mitt stöd inom områden som ekonomi, HR, coaching, styrelsearbete mm.

Empir Solutions AB, Dick Wikman
Vi är ett entreprenörsföretag som specialiserat oss på att skapa och leverera lösningar som gör livet enklare för våra kunder.Empir startades 1999 vi har växt, både med våra kunder men också organiskt genom förvärv. Idag arbetar drygt 100 personer på Empir, inom olika områden med erfarenhet från skiftande branscher i ryggen.Namnet Empir kommer från ordet Empirisk - kunskap grundat på erfarenhet

Tid Torsdagen den 10 november, kl. 07.30-08.30
Plats Gothia Science Park, Växthuset, Magnolian
Anmälan Anmäl dig till info@nlfskovde.se senast kl 12.00 den 8/11
Övrigt

Arrangeras av Näringslivsforum och Skövde kommun