Generationsväxling eller ägarskifte i ditt företag - så funkar det!

19 feb 2019 12:00 − 16:30

Datum och tid: Tisdag 19 februari 2019, kl. 12.00-16.30
Plats: Kulturfabriken, Rådmansgatan 26, Skövde
Arrangörer: Företagarna och Svenskt Näringsliv.
Medarrangör Skövde kommun
Anmälan Anmäl dig här

 

Näringslivet står inför en stor generationsväxling och ett stort antal ägarskiften under kommande år. Seminariet ”Generationsväxling eller ägarskifte i ditt företag – så funkar det!” vänder sig till dig som funderar på, eller vill börja planera för, ägarskifte och generationsväxling samt till dig som är intresserad av att köpa och sälja företag

Företagarna och Svenskt Näringsliv vill därför gemensamt önska dig därför välkommen till en dag som tar dig från tanke till handling. Medarrangör för dagen är Skövde kommun.

Ni kommer bland annat få lyssna till föredrag om både den mentala och praktiska processen samt vikten av att planera ett ägar- eller generationsskifte i god tid. Dessutom kommer Joakim Gerhardsson från Almi tala om finansieringsfrågor vid ett ägar- eller generationsskifte.

I programmet medverkar företagare som genomfört lyckade ägar- eller generationsskiften och som delar med sig av sina bästa tips och lärdomar. Dessutom finns möjlighet att träffa aktörer som hjälper säljare och köpare med ägarskiften och generationsväxling, bland annat Almi, Connect Väst, IUC, Nyföretagarcentrum och Styrelseakademin.

Du får under dagen:

  • veta vad du behöver tänka inför ditt ägar- och generationsskifte
  • lyssna till hur andra lokala företag gjort
  • information om vilken hjälp som finns tillgänglig
  • tillgång till experter och möjlighet till information och rådgivning
  • träffa andra företagare

Dagen startar med lunch klockan 12.00 och avslutas 16.30. Detaljerat program skickas ut till deltagarna några veckor innan. Deltagandet är kostnadsfritt men kräver anmälan via länken nedan senast 12 februari.

Varmt välkommen!