Tillväxtdag för näringslivet i Skaraborg!

10 mar 2016 11:30 − 16:00

 

Lönsamhet eller hållbarhet?
Eller är hållbarhet en förutsättning för långsiktig lönsamhet.

Vi välkomnar dig som verkar i Skaraborgs näringsliv till en Tillväxtdag den 10 mars kl.11.30-16.00 i Valhall, Skövde kulturhus.

Syftet är att inspirera och fortbilda inom hållbarhetsfrågor kopplade till lönsamhet.

DAGENS INSPIRATÖRER

Efter 30 år lämnade Leif Hultman Volvo för en helt ny roll inom IKEA´s koncernledning där han i dag är ansvarig för den globala tillverkningen av möbler och komponenter. I Volvo var Leif bland annat platschef för motorproduktionen och gjuteriet i Skövde. Han var dessutom med i Volvo Lastvagnars företagsledning i över sex år.

Diana Madunic utsågs i februari 2015 av regeringen itll ambassadör för hållbart företagande. Diana har tidigare arbetat som chef för utrikes- och EU-enheten på Statsrådsberedningen, arbetat på UD:s Europakorrespondentenhet och på Sveriges EU-representation i Bryssel.

Björn Söderberg är en av Sveriges mest spännande unga entreprenörer. Han driver tre företag i Sverige och Nepal som kombinerar socialt ansvar med lönsamhet. Björn föreläser om globalt entreprenörskap med värderingar som ledstjärna och med socialt ansvar som affärsidé.

Moderator: Amanda Jackson, Hållbarhetschef på Swedbank, har utsetts till en av Sveriges 101 Supertalanger och fått flera priser för sitt arbete. Amanda har flerårig erfarenhet från hållbarhetsfrågor inom såväl finansbranschen som civilsamhället och är en rutinerad föreläsare och moderator.

Inbjudan och mer information kommer i slutet av januari.

Varmt välkommen!

Arrangeras av Swedbank
i samarbete med Näringslivsforum Skövde, Volvo Group Trucks Operations, Sparbanksstiftelsen Alfa och Skövde kommun.