Medlemsfrukost med Made in Skövde & Volvo GTO

02 maj 2019 07:30 − 09:00

Tillverkande företag har ofta mycket gemensamt. Kunder, kvalitetskrav, leveranser, material, maskiner och kompetenser är bara några exempel. Made in Skövde är ett nätverk bestående av en rad tillverkande företag med olika spetskompetenser.

Samverkan, kunskap, kvalitet och modern industriteknologi kännetecknar vårt koncept med syfte att skapa möjligheter så fler jobb tas hem till och stannar i Skövde. Ensam kan vara stark men tillsammans är vi utan tvekan starkare.

Den 2 maj träffas vi i Pentahuset på Volvo där vi presenterar NLFs arbetsgrupp som blev konceptet Made in Skövde och om hur vi tror att detta arbetssätt kan anammas av och gynna fler företagare.

Med oss denna morgon har vi också medlemsföretaget Volvo GTO´s platschef Lennart Rickardsson, som kommer att prata om nuläget och vad Volvokoncernens nya storinvestering i Skövdefabriken innebär för företaget och Skövde framåt.

I samband med frukostmötet finns även möjlighet till en guidad tur på Volvo GTO. Turen rymmer endast 30 personer, så först till kvar!

Tid: 2 maj, kl 07.30-09.00
Plats: Pentahuset, John G, Grönvalls plats 10, Skövde
Kostnad: Ingen vi bjuder på frukost
Arrangör: Näringslivsforum & Made In Skövde
Frågor: Vid frågor kontakta Malin på info@nlfskovde.se
Anmälan:

Anmälan till frukostmötet via formuläret
Anmälan till den guidadade turer info@nlfskovde.se