Tjänstefrukost

18 sep 2014 07:30 − 08:30

Skövdes tjänsteföretag vill nätverka och synas - det är utgångspunkten för Näringslivsforums tjänstefrukost. Under en innehållsrik timme får du inte bara gott om tid att prata med andra företagare. Vid varje tillfälle presenterar sig också tre tjänsteföretag utifrån både vad de kan och vad de behöver samarbeta kring. Denna gång har vi glädjen att välkomna:

Projektengagemang: Lars-Henrik Enlöf

Projektengagemang är en konsultkoncern som är verksam inom infrastruktur, byggnader, energi och industri. Koncernen består av ett antal dotterbolag med stort projektkunnande som i samverkan erbjuder helhetslösningar såväl som specialistkompetens. I dialog med våra uppdragsgivare levererar vi mätbara tjänster och garanterar slutresultatet - vi kallar det ett projektlöfte.

Kraft och balans: Malin Emilsson

Kraft & Balans erbjuder tjänster inom coaching, kost och träning för företag och privatpersoner. Individanpassat är ett av ledorden för Kraft & Balans. Ingen människa är den andra lik, så varför ska vi lämna standardråd? Vi ser till helheten i ditt liv och erbjuder tjänster med hög kvalité vilket för oss innebär: Noggrann analys, individuellt utformade tjänster, uppföljning och varaktiga resultat

Lernia Bemanning: Agneta Melin

Lernia Bemanning rekryterar och hyr ut personal inom Industri - Teknik - Logistik - Administration - Ekonomi. Lernia Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. 

Tid 18 september, kl 07.30-08.30
Plats Gothia Science Park, Växthuset, Magnolian
Anmälan till Näringslivsforum info@nlfskovde.se  senast den 16 september
kl 12.00
Kostnad Kostnadsfritt - vi bjuder på kaffe och smörgås.
Arrangör Näringslivsforum, Gothia Science Park och Skövde kommun