Slideshow image bild1Slideshow image bild2Slideshow image bild3Slideshow image bild4Slideshow image bild5

Nu har vi invigt Mötesplats Skövde Science City- Välkommen in du också!

Just nu växer en ny, hållbar stadsdel fram i centrala Skövde som kombinerar det bästa av flera världar. Nu kan du ta del av och uppleva framtidens Skövde Science City, i den mötesplats och utställning som vi byggt upp på Science Park Skövde.

Vi vill möjliggöra för alla som på något sätt är en del av Skövdes framtid, att ta del av den spännande stadsomvandling som sker i Mariesjö. Därför har vi skapat en informativ och visuell mötesplats och utställning i Portalen, Science Park Skövde, dit medborgare, företag, studenter och besökare kan komma för att få veta mer om och uppleva Skövde Science City. Här kan du bland annat gå in i och uppleva miljöer från Skövde Science City i vår VR-framtidskikare.

Måndag 13 februari var inbjudna företag och tjänstemän på plats i Science Park, då Mötesplats Skövde Science City invigdes av kommunstyrelsens ordförande Therese Sahl-ström, Skövde kommun, Kommundirektör Björn Söderlundh, Skövde kommun och etableringsansvarig Gustaf Wikblom, Science Park Skövde. Välkommen in du också!

Öppettider

Utställningen är öppen för alla under Portalens öppettider.

Kontakt

Peter Sundell
Projektledare Skövde Science City
Telefon: 0500- 49 58 15
E-post: peter.sundell@bengtdahlgren.se