Nu rustas Billingebacken upp

Måndagen den 18 september startar arbetet med att att rusta upp och jämna till Billingebacken. Målet är att förbättra snöläggningen och skapa mer användarvänliga områden i backen, särskilt för nybörjare.

Arbetet planeras att pågå i totalt sju veckor, med de första fem veckorna ägnade åt att jämna ut och fylla ut backen. Målet är att skapa en jämnare yta som kommer att förbättra skidåkarnas upplevelse och göra Billingebacken ännu mer tillgänglig för alla. Det kommer dessutom skapa partier i backen som är mer lättåkta för nybörjare.

Efter dessa fem veckor kommer ytterligare två veckor ägnas åt att ytterligare jämna ut underlaget och återställa området. Denna process kommer att bidra till att underlätta för snöläggningen när vintern närmar sig och skapar en grund som gör det möjligt att upprätthålla bättre snökvalitet under hela säsongen.

Vi ber alla besökare ha tålamod under denna tid och följa eventuella avspärrningar och anvisningar för en säker och smidig omvandling av slalombacken. Vi ser fram emot en fantastisk skidsäsong i Billingebacken när arbetet är klart!