Vecka 26: Musik – Bandkollo

Under vecka 26 kommer vi att spela instrument/sjunga tillsammans med andra deltagare. Målet är att öva in en eller flera låtar att framföra på scen inför de andra deltagarna i slutet av veckan. Så njuter du av att stå på scen och sjunga/spela instrument så är detta veckan för dig!

Detta är en möjlighet att få utvecklas i samspel med andra och på ditt instrument/sång. Du kommer att paras ihop i ensembler utifrån instrument och tidigare erfarenhet. 

Personal på plats kommer att vara Johan Björkman från studiefrämjandet samt Kulturlabbets musikansvariga Simon och Petrus som stöttar dig från start till slut. 

Vi kör varje vardag 10:00-15:00 och inget material behövs. Vi har datorer på plats, med alla konton och program som vi kommer använda.

Personal på plats kommer att vara Johan Björkman från studiefrämjandet samt Kulturlabbets musikansvariga Simon och Petrus.

Plats:
Ungdomskulturhuset, Kulturlabbet
Eric ugglas plats 1

Tid:
Måndag 26/6 - fredag 30/6 kl. 10.00-15.00

Mat:
Vi bjuder på lättare lunch och frukt varje dag och vill du ha med dig egen matlåda är det bara att ta med. Vi har både micro och kylskåp på plats.

Allting är helt gratis!

OBS!
Endast 8 platser.

Kontakt: 
simon.norberg@skovde.se
petrus.wessman@skovde.se