Våra lokaler

Kulturlabbet ligger i huset Eric Uggla i centrala Skövde och är ett hus fullsmockat av kreativa möjligheter! Huset har en mängd olika typer av rum som en stor scen, fotostudie, musikstudios och spelrum och mycket mer.

Huset består av fyra våningar och när vi öppnar kommer flera av lokalerna i huset vara bokningsbara för kreativt skapande!

Källaren

Pysselrum Paraplyet- Passande för cirka 15 personer. Här kan du skapa kreativt och designa inom olika områden. Se lediga tider och bokade aktiviteter i Paraplyet här:

Kalenderöversikt - Interbook (skovde.se)

Entréplan

Stage Uggla- stora scenen Stage Uggla har cirka 100 sittplatser. Ljud och ljus finns på plats samt projektor och stor duk.

Plan 1

Influenserrum Instagram/influenser rum/digital produktion. Bildskärm 42 tum, ansiktsspeglar med ledbelysning, instagram-vänliga färger och ljussättning i rummet. Passande för 4-5 personer.

Poddrum Instagram/influenser rum/digital produktion Bildskärm 42 tum, ansiktsspeglar med ledbelysning, instagram-vänliga färger och ljussättning i rummet. Passande för 2-3 personer.

Lilla Scenen/Cafét - Ambassaden Ett flexibelt rum med en liten hörnscen. (Scenen passande för 2- 3 personer) Sköna fåtöljer på plats, men även möjlighet för annan sittning med stolar och bord. Duk och projektor finns. Även en 88 tums skärm med högtalare och kamera. Kök för att kunna servera egen medhavd fika. Max cirka 50 personer

Pausen mötesrum för till exempel läxhjälp och möten

Plan 2

Palatset Husets största rum med black box

Gothia corner Datasal med senaste tekniken för spel och spelutveckling.

Elins rum Möteslokal med storbildskärm passar 5 till 10 personer

Erics hörna Möteslokal med utrustning för digitala möten passar 5 till 10 personer

 

Plan 3

Syltan Samlingslokal för musikproduktion med två replokaler och två musikstudios 

Kulissen Filmstudio med greenscreen, ledlampor och dator med redigeringsprogram och möjlighet att låna filmkamera. Passande för 1 till 6 perssoner

Utsikten Flexrum för podd, inspelning, möten och kreativt arbete passande för 3 till 8 personer.