Oktober 2023

Stesh AB Utveckla produkter och processer åt företag och organisatiner genom att leverera tjänster och utbildning inom branschen teknisk konsultation.
Brothers´s Hårsalong HB Frisörsalong.
FG Café AB Café- och restaurangrörelse. 
I Hermansson uthyrning Skövde AB Uthyrning rum och lägenheter.
PlanFour Solutions AB Konsultverksamhet inom data och logistik och strategisk rådgivning.
EF Ekonomi Konsultverksamhet för redovisning och bokföring.
Explore Götaland Taxiverksamhet.
Sjogerstads Energi Service AB Uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet.
Novum kök Sverige AB Försäljning av kök samt inredning.
Maric Media Digital marknadsföringsbyrå och sälja marknadsföring till företag.
Valora1901 Inredning och möbelrestaurering Reparation och underhåll av möbler för privatpersoner, företag och offentlig sektor samt inköp av nya och begagnade produkter som rekonditionerats för försäljning kompletterat med digital marknadsföring.
Nordic Clean Air AB Utveckilng och försäljning av vinddriven elkraft såsom vindkraftverk och liknande, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva försäljning av administrativa tjänster m.m.
Kjellbergs Consulting AB Konsultverksamhet inom internationell till utredning, utvärdering och uppföljning av rättsväsendets verksamhet i olika länder och dokumentation.
Dejah Fastigheter AB Investera i hel- eller delägda dotterbolat och fastigheter och därmed förenlit verksamhet. Ska även tillhandahålla fastighetsrelaterade tjänster.
Hey Sun AB Handel med solskydd.
Livsreda Hjälpa främst privatpersoner med att organisera fysiska saker i hemmet, hjälpa till med studiestruktur och hjälpa till bättre välmående genom livscoachning. Skapa ordning och reda i folks liv.
Trollhättan Hiva HB Fast food, pizza, kebab, kyckling.
Maj Lönnbergs HB Utbildning av narkotikaklassade läkemedel samt narkotika sök på pseudo-dofter med hund.
Audema Förvaltning AB Äga och förvalta aktier i bolag som bedriver revisionsbyråverksamhet, revisionsnära tjänster, ekonomisk rådgivning samt utbildningsverksamhet.
Skövde Bromsaren 5 AB Fastighetsförvaltning.
Studio Bohus AB Fastighetsförvaltning.