Anmälan till Näringslivsgalan den 14 november 2024

Sista dag för anmälan är den 5 november!

Tid: Torsdagen den 14 november, kl. 16.30-22.00
Plats: Kulturhuset Skövde, Valhall, ingång från Stationsgatan
Kostnad:

695 kr/person inkl. moms.

I priset ingår välkomstdrink, förrätt, varmrätt, kaffe och något sött samt två glas vin/öl.

Betalning:

Faktura skickas efter galan.

Frågor: Frågor besvaras av  Ann-Louise Eliasson, 0500-49 80 28 och  Simon Wallin, 0500-49 85 11

Övrigt:

Sista dag för anmälan är den 5 november.

Begränsat antal platser, så först till kvarn ...

När du skickar in en anmälan innehållande uppgifter som kan identifiera dig som individ har du försett oss med dina personuppgifter. Därmed samtycker du till att vi använder uppgifterna för att hantera ditt ärende. Uppgifterna används inte till något annat ändamål och hanteras enbart av Skövde kommun och kommunägda bolag. Alla inkomna ärenden blir allmänna handlingar och kan därmed arkiveras och begäras ut.

Läs mer om dina rättigheter och vår hantering av personuppgifter.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

  
Företagsnamn/organisation:
Antal personer:
  
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
För- och efternamn:
  
E-postadress:
 Jag godkänner att min e-postadress sparas så att inbjudan till kommande Näringslivsgalor kan skickas via mail.
 


Telefonnummer:
  
 GALAMENY
 Vi har två olika menyer att välja på - var vänlig och ange hur många av respektive meny du beställer. I priset ingår välkomstdrink, två glas vin/öl, kaffe och något sött.
 MENY 1
 Förrätt: Variation på pumpa - rostad pumpapesto, picklad och friterad butternut, brynt kräm, getostbrulee, grönkålschips och rostade pumpakärnor.
 Varmrätt: LAMMYTTERFILÉ MED ÖRTSMÖR, rödvinssås med chili och balsamico, potatisfondant med peccorino, haricot verts, friterad jordärtskocka och honungsrostade gulbetor.
 
OBS! Skriv personens namn samt allergier:
 MENY 2 - VEGETARISK
 Förrätt: Variation på pumpa - rostad pumpapesto, picklad och friterad butternut, brynt kräm, getostbrulée, grönkålschips och rostade pumpakärnor.
 Varmrätt: GRATINERAD PORTABELLO, balsamicoreduktion, potatisfondant med peccorino, haricot verts, friterad jordärtskocka och honungsrostade gulbetor.
 
OBS! Skriv personens namn samt allergier:
  
Bordsplacering:Samtliga gäster bordsplaceras företagsvis
  
 FAKTURERING
Organisations- eller personnummer:
Fakturaadress:
  
Övrigt:
  
 Klicka på knappen så registreras din anmälan.
 Du får en bekräftelse på anmälan i din e-post!. OBS! Det kan dröja en liten stund.
 OBS! Om du inte får någon bekräftelse i din e-post vill vi att du tar kontakt med ann-louise.eliasson@skovde.se eller simon.wallin@skovde.se för att försäkra dig om att din bokning kommit fram!