en person som håller i en mobiltelefon

SMS vid driftstörningar

Vi skickar ut sms till våra kunder när vi har driftstörningar på till exempel vatten- och avloppssystem eller gör grävarbeten. Det är ett smidigt sätt för dig att få information om händelser som kan påverka dig och fastigheter du till exempel bor i, äger eller förvaltar.

Hur fungerar tjänsten?

Vi skickar ut sms till dig som är över 16 år och är folkbokförd på den adress som driftstörningen berör. Du kan själv registrera dig för ytterligare adresser eller avregistrera dig från utskicken.  

Registrera dig för SMS-utskick

Har du skyddat nummer eller oregistrerat kontantkort, äger du fritidshus eller har du en kommersiell fastighet i kommunen, vill du få information om driftstörningar hos en äldre anhörig eller en obemannad anläggning? Då kan du registrera dig för SMS-utskick. För komma med i utskicket måste du registrera det mobilnummer som du vill att vi ska skicka SMS till och den adress som du vill få meddelande om. Fyll i rutan nedan och välj "Registrera" i nästa steg.

Avregistrera dig från SMS-utskick

Om du vill att något av dina abonnemang, som exempelvis ditt barns mobilnummer, ska undantas från SMS-utskicken så kan du avregistrera dessa själv. Fyll i rutan nedan och välj "Avregistrera" i nästa steg.