Lokalregister/Lediga lokaler

Söker du en lokal till ditt företag? Är du fastighetsägare och söker nya hyresgäster? Då är detta sidan för dig!

Annonsera era lediga lokaler
Genom samarbetet mellan Skövde kommun och Lokalguiden har ni som fastighetsägare möjlighet att helt kostnadsfritt annonsera era lediga lokaler. Erbjudandet gäller för upp till två lokalannonser. 

Allt du behöver göra för att ta del av denna möjlighet är att registrera dig nedanför. Efter att du registrerat dig kan du enkelt skapa och publicera lokalannonser för dina lediga objekt. Annonserna visas direkt på kommunens webbsida och görs även sökbara genom Lokalguidens kompletta utbud av lediga lokaler.

Här kan du registrera dig som fastighetsägare.

Söker du lokal?

Om Du söker en lokal till din verksamhet hittar du lediga lokaler i listan  här nedanför. Har du frågor om en specifik lokal i listan kontaktar du lokalens kontaktperson.

Om inte hittar någon lokal till din verksamhet via vår lokalguide kan du fylla i den elektroniska intresseanmälan som finns i högerkanten på denna sida. Vi hör sedan av oss till dig och ger besked.

Har du frågor? Ring Kontaktcenter så guidar dom dig rätt.

Lokalguiden

Lokalguiden har ett stort utbud av lediga lokaler runt om i landet. De förmedlar alla typer av lokaler såsom kontor, butikslokaler och lagerlokaler i Skövde. Se länk i högerkanten.