Bild på möte

Budget- och skuldrådgivning

Hur mår din ekonomi? - Vi på Budget- och skuldrådgivningen kan hjälpa dig att se över din ekonomi.

Det finns många olika anledningar till varför man kan hamna i en svår ekonomisk situation. Om du upplever ekonomiska svårigheter kan vi på budget- och skuldrådgivningen hjälpa dig att se över ekonomin och ge förslag på lösningar.

Vi erbjuder både budgetrådgivning och skuldrådgivning.  Vid budgetrådgivning hjälper vi dig att se över och sammanställa dina inkomster och kostnader. Du får råd och tips om hur du kan förbättra din ekonomiska situation, för att få en bättre och mer hållbar budget.  Vid skuldrådgivning hjälper vi dig att sammanställa dina skulder. Beroende på hur just din situation ser ut tittar vi också på vilka alternativ till lösning som finns för dig. Det kan vara en ansökan om skuldsanering, en frivillig betalningsuppgörelse, en ackordslösning eller något annat.

Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och vi som arbetar här har sekretess.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss genom att ringa eller skicka e-post.  Du som är ny och inte har en tidigare kontakt med någon rådgivare hos oss kan även välja att kontakta oss genom att skicka en kontaktförfrågan via vår e-tjänst. Du hittar alla våra kontaktuppgifter under ”Kontakta oss”.

Mer information

Vill du söka mer information på egen hand kan du använda dig av länkarna i länklistan.

Under ”Frågor och svar” hittar du svar på flera av de vanligaste frågorna vi på budget- och skuldrådgivningen brukar få.