Digitalt parkeringstillstånd

750kr/ månaden

Antal parkeringstillstånd i Mobilitetshuset Mode är begränsat och parkering sker i mån av plats. Ansökan och betalning sker från år 2022 via Mobill.se. 

Hur ansöker jag?

Ansökan sker direkt via Mobill.se. Ansök om parkeringstillstånd genom att klicka här och fyll i formuläret på Mobills hemsida. Välj typ av tillstånd: Mobilitetshus Mode i rullisten.
När formuläret är inskickat hanteras ärendet via Mobills handläggare. Om de behöver mer information från er för att skapa tillstånd, blir ni kontaktade enligt de uppgifter ni lämnat. Ärendehantering från inskickad ansökan är 1-3 arbetsdagar.

- Tillstånd söks månadsvis med möjlighet till automatisk förlängning.
- Tillståndsinnehavaren ansvarar för att korrekt registreringsnummer används och eventuellt byte görs av innehavaren via mina sidor på Mobill.se. Det är möjligt att ha fler registreringsnummer kopplat till ett tillstånd men endast ett registreringsnummer kan nyttja tillståndet per parkering.
Parkeringstillståndet är endast giltigt på ordinarie parkeringsplatser, det vill säga inte på parkering för rörelsehindrad, på laddplatser eller på annan plats avsedd för specifikt fordon eller företag.

För er som köpt tillstånd som löper in i år 2022  hos parkera.se kommer att få information om hur du byter till Mobill. Från år 2022 ombeds ni söka tillstånd hos vår nya leverantör.

Datum