Medarbetare billingen vinter

Förmåner hos oss

Som medarbetare i Skövde kommun gör du skillnad och din insats är viktig för oss. Vi vill att du ska må bra både på och utanför arbetet och arbetar aktivt för detta. Här är några exempel på vad vi erbjuder dig som medarbetare.

Som medarbetare i Skövde kommun har du ett gott försäkringsskydd, en förmånlig pensionspolicy och bra avtal för semesterväxling. Utöver detta har du också ett friskvårdsbidrag på 2500kr samt ett antal övriga förmåner kopplade till friskvård, som gratis motionssim och rabatterat längdskidkort.

Allt paketerat i lättillgängligt i vår förmånsportal som också erbjuder rabatter och annat härligt för dig! 

Trygg anställning

Hos oss är kollektivavtal en självklar del av dina anställningsvillkor och reglerar bland annat din rätt till semester, föräldraledighet och tjänstepension. Vi vill att du som medarbetare ska kunna kombinera jobb och privatliv och vill ge dig förutsättningar för att få livspusslet att gå ihop. Det kan till exempel handla om att vi gärna ser att du är föräldraledig om det är aktuellt och att du kan få tillägg till föräldraförsäkringen.  

Friskvård 

Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag på 2 500 kr/år, gratis simning på Arena Skövde, rabatt på spårkort för längdskidåkning på Billingen och tillgång till gratis gym i stadshuset.   

Transporter 

Vi vill underlätta för våra medarbetare att kunna genomföra hållbara transporter både till och från arbetet och på fritiden genom vårt transportförmånspaket som innehåller leasing av personalcyklar, förmånligt erbjudande för västtrafikkort och möjlighet till leasing av personalbil. 

Fritt kaffe och te

Vi erbjuder alla medarbetare fritt kaffe och te. 

Företagshälsovård

Som medarbetare hos oss har du tillgång till företagshälsovård. Vi har ett tätt samarbete med företagshälsovården och arbetar både förebyggande och rehabiliterande med hälsa och arbetsmiljö.

Rökfri arbetstid

Vi värnar om dig och vill att du ska jobba i en rökfri arbetsmiljö. Alla våra arbetsplatser är rökfria och du som medarbetare kan få stöd för tobaksavvänjning.

Övriga förmåner på just din arbetsplats

Utöver de gemensamma förmåner du har som medarbetare i Skövde kommun kan också din specifika arbetsplats ha egna förmåner, exempelvis arbetskläder och/eller arbetsredskap. 

Hos oss är du betydelsefull!