Äldreboendet Norrmalm

Äldreboende Norrmalm

Äldreboende Norrmalm ligger vid ett villakvarter i centrala stadsdelen Norrmalm.

Äldreboende Norrmalm är byggt i ett plan med totalt 50 lägenheter för vård- och omsorgsboende. Boendet ligger i centrala stadsdelen Norrmalm i Skövde och har en  lummig utemiljö samt en stor och fin samlingssal. Då boendet är utformat i ett plan finns två fina innergårdar i mitten av boendet. Det finns även en träffpunkt som erbjuder aktiviteteter de flesta vardagar. Boendet ligger i direkt närhet till köpcentrat Elins Esplanad samt bageri och café.

Här erbjuds lägenheter bestående av ett rum med rymlig toalett. Det finns säng och madrass, resten möblerar du med egna möbler och saker. I gemensamma utrymmen finns kök med matsal för gemensamma måltider samt vardagsrum för att se på tv, läsa och umgås med andra på boendet. Uteplats finns på varje avdelning och i husets restaurang finns möjlighet till gemensam samvaro.

På äldreboende Norrmalm arbetar fritidsledare samt vård- och omsorgspersonal för att tillsammans skapa en aktiv vardag för de boende. Det erbjuds flertalet aktiviteter exempelvis utevistelse, spela spel, sång och musik vilket anpassas efter de boendes önskemål.

När man bor på äldreboende Norrmalm, eller besöker verksamheten så vill vi att alla ska känna sig välkomna och väl bemötta. Vi arbetar med Individens Behov I Centrum (IBIC) och vår strävan är att alla boende ska få en god omvårdnad där deras behov och önskemål  styr vardagen.

Adress:
Rådmansgatan 31 C
541 45 SKÖVDE
 
Telefon avdelningar:
Blåsippsgränd 0500-49 86 60
Körsbärsgränd 0500-49 86 61
Skogsgränd 0500-49 86 62
Solskensgränd 0500-49 86 63
Gläntan 0500-49 87 78