Höjden

Grillplatser & vindskydd

Vindskyddet Höjden är en idyllisk plats som erbjuder en avkopplande tillflyktsort i naturen. Beläget i en vacker miljö, är Höjden utrustat med allt du behöver för en minnesvärd utomhusupplevelse.

Här hittar du ett rymligt vindskydd med bekväma sovplatser. För måltider och social samvaro finns generösa bänkbord och en grill där du kan tillaga och avnjuta dina favoriträtter utomhus. Ved är tillgänglig för att skapa en mysig brasa och höja stämningen, medan en soptunna gör det enkelt att ta hand om skräp.

En av Höjdens stora attraktioner är den natursköna bryggan som sträcker sig ut i Hållsdammen. Här finns även goda möjligheter till fiske. Tänk på att du behöver fiskekort för att få fiska i Hållsdammen.

Om du gör upp eld har du ansvaret att släcka den. Låt elden brinna ut helt och hållet. Släck ordentligt, gärna med vatten och rör om så att glöden slocknar när du har grillat klart. Grillplatsen är ingen plats för sopor. Lägg inget obrännbart skräp i elden, gör dig av med soporna på rätt sätt.