Kille lägger upp frukt i mataffär

Försäljning och service

Är du en serviceinriktad person som gillar att möta kunder?

Utbildningslängd/kurslängd: Cirka 43 veckor vid 100 procents studietakt
CSN-berättigad: Ja
Sista ansökan: Ansökan öppen 15 oktober - 15 november, 2024
Kurs-/utbildningsstart: januari 2025

Om utbildningen/kursen

Är du en utåtriktad och nyfiken person som gillar att möta andra människor? Vi erbjuder en 1-årig utbildning inom försäljning- och service som utgår från Skolverkets nationella kurser för kommunal vuxenutbildning på gymnasienivå. Utbildningen är avsedd för dig som vill skaffa dig en grundläggande utbildning inom försäljning och service, entreprenörskap och företagande samt hållbar utveckling inom handel. Efter utbildningen ska du ha den kunskap som behövs för att arbeta med försäljning och service inom handelsbranschen, till exempel butiksäljare, inköps-assistent eller kundservicemedarbetare.

Teori och praktik varvas i utbildningen och en del av utbildningen sker på företag inom handel. I utbildningen ingår minst 15% arbetsplatsförlagt lärande (APL) och en truckutbildning (behörighet i A1, A2 och A4).

Vilka förkunskaper behöver du ha?

Studieform och studietakt

Studieplan

Studiefinansiering

Validering

Kontakta oss

Har du funderingar kring studier eller yrken? Vill du ha vägledning? Välkommen att kontakta våra studie- och yrkesvägledare.

Om du har en kort fråga kan du även få hjälp genom Kontaktcenter.

Mer information

Är du intresserad är du välkommen på ett studiebesök och se verksamheten igång. Kontakta Kontaktcenter för mer information.